Šovu zvaigzni Magoni piemeklējušas jaunas likstas

tautaruna.lv 24.oktobris 2020, 18:41
 
Ekrānuzņēmums
STV Pirmā! kanāla šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Magones Šutovienes ģimene saskārusies ar jaunu likstu, kas šoreiz vairāk saistīta ar tehnoloģijām.

Izrādās, ka Šutovu ģimenes mājā ir problēmas ar internetu.

"Šitajā mājā neiet internets kā vajag. Bija rūteris, es tak viņu pa logu laukā un prom uz Gulbeni," stāsta Magone. Viņa neslēpj, ka ir nokaitināta, jo internets mājās ir ļoti lēns. 5 G internetu Magones dzīvesvietai nevarot nodrošināt, jo viņa "dzīvojot mežā".

"Nu, ta ko? Uz brieža uzbāzt, kur man to G uzbāzt? Es nesaprotu, uz kazas? Uz āža? Kur siet, lai viņš skrien te to G man," smej Šutoviene.

Jau vēstīts, ka Šutoviene kādā no epizodēm atklāja, ka viņas īstais tēvs patiesībā ir cits vīrietis nekā tas, ko viņa uzskatījusi par savu tēti. Ar aizkustinājuma asarām acīs Magone nolēmusi apciemot savu tēvu.

Magone ar māti attiecības bija pārrāvusi mantojuma dēļ un tagad centusies tās atjaunot. Vienā no šova epizodēm Magone vēlējusies apciemot māti un ar dēla starpniecību nodevusi viņai cienastu, taču mātes sirds nav atmaigusi un viņa dāvanu meitai atdevusi atpakaļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas