FOTO: Dagmāra Legante dalās ar 25 gadus senu foto

Lelde Veinberga 24.oktobris 2020, 9:51
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Fotogrāfe, pasākumu vadītāja un TV personība Dagmāra Legante dalījusies ar atmiņām par nonākšanu uz sieviešu žurnļa "Santa" vāka 1995. gadā.

"Žurnāls "Santa" 1995! Pirms 25 gadiem! Mans pirmais "Santa" vāks un es toreiz nespēju noticēt, ka Es esmu tā, kuru izvēlējās! Nezinu, kurš toreiz izvēlējās un kā tieši man laimējās tur nokļūt... Biju ļoti jauna modele, tikko no Zandas Krancmanes Modeļu skolas, tikko pirmās lielās skates Stils&Mode viesnīcā Latvija! Tajā gadā gan laikam tiku pie titula "Labākā modele Stils&Mode '95", bet būt uz Santas vāka! Tas likās kaut kas īpašs!

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove) on

Es atceros to rītu. Bija agrs rīts, grimu lika tur pat Preses Nama telpā. Ārā migla, smidzina. Man likās, ka man uzkrāsotas ļoooti tumšas acis, bet- ja vajag tā, tad, lai tik ir! Apģērba mani- skuķi tik glaunā mētelī un tās zaļās reituzes! Kur diez tādas vispār varēja dabūt!?

Un tāda es devos kopā ar fotogrāfu Sergeju Kondrašinu uz Vanšu tiltu. Steidzamies, lai drēbes nepaliek slapjas miglaina jā smidzeklī un nenotek grims. Mašīnas brauc garām, steidzās uz darbu, miglā to lukturi skaisti izplūst. Es stāvu tilta vidū un esmu laimīga. Un tā, dažās minūtēs top šī bilde! Tad jau steidzāmies atpakaļ, es noģērbjos, noņēmu skaisto grimu kļūstot atkal par Dadzi un, visdrīzāk, devos uz skolu... Viens mirklis, bet tādas atmiņas..." atcerās Dagmāra.

Dagmāra Legante ir dažādu televīzijas šovu dalīniece un pasākumu vadītāja. 2004. gadā viņa kļuva par televīzijas šova "Baltijas Džungļu zvaigzne" pirmās sezonas uzvarētāju. 2019. gadā kopā ar Ketiju Šēnbergu vadījusi konkursu “Supernova 2019”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas