Aleksands Samoilovs atklāj, kā ir trenēties sejas aizsargmaskā

tautaruna.lv 24.oktobris 2020, 10:31
 
F64, Romāns Kokšarovs
Pazīstamais pludmales volejbolists savā Instagram profilā dalījies ar video, kurā atklāj, kā tad īsti ir trenēties sejas aizsargmaskā.

Pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs 10 dienas pavadījis pludmales volejbola treniņu nometnē Spānijā. Atgriežoties no ārzemēm, sportists treniņus uzreiz turpina, bet izmantojot sejas aizsargmasku.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Samoilovs stāsta: "Pēc 10 dienām Spānijā, pie maskas jau pieradu. Tagad aizvadīju arī pirmo treniņu maskā. Nav tik slikti, trenēties iespējams bez nekādām problēmām."

Ekrānšāviņš no instagram.com

Volejbolists visiem novēl saglabāt veselību un uzturēt sevi labā fiziskajā formā.

Jau zināms, ka Samoilovs pārī ar Mārtiņu Pļaviņu kļuva par pirmajiem Latvijas volejbolistiem, kas kvalificējušies Olimpiskajām spēlēm. 2008. gada vasaras olimpiskajās spēlēs tika iegūta dalīta 9. vieta.

Kopš 2012. gada startē kopā ar Jāni Šmēdiņu. 2013. gada jūnijā publicētajā rangā viņi ierindojās 2. vietā, kas tobrīd bija Latvijas pludmales volejbolistu augstākais sasniegums. Tā paša gada augustā viņi izcīnīja sudraba medaļu Eiropas čempionātā.

Jau ziņots, ka Latvijā jau trīs nedēļas tiek novērots straujš saslimstības ar Covid-19 pieaugums, tāpēct publiskās vietās noteikti ierobežojumi.

Lai mazinātu Covid-19 izplatību, līdz 6. novembrim visā valstī sporta treniņi grupās varēs notikt tikai ārpus telpām vai attālināti. Telpās treniņi varēs norisināties tikai individuāli. Šī prasība attiecas arī uz sporta klubiem, bet neattiecas uz Latvijas pieaugušo izlases, Latvijas Olimpiskās vienības un Latvijas Paralimpiskās vienības sportistu, kā arī komandu sporta spēļu augstāko līgu komandu sporta treniņiem pieaugušajiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas