FOTO: Aija Andrejeva dalās ar burvīgiem kadriem no brīvdienām

tautaruna.lv 25.jūlijs 2020, 12:42
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dziedātāja Aija Andrejeva savā Instagram profilā dalījusies ar kadriem no pagājušās nedēļas nogales, kuru dziedātāja apraksta kā "fantastisku".

"Man bija fantastiskas brīvdienas! i atpūtos laukos ar savējiem, i satiku mīļos kolēģus, i pamuzicējām kopā īstai publikai, i laiks lutināja! Steidzos visu pierakstīt,lai ziemas tumšajos vakaros ir kur atgriezties!" raksta Aija.

Kā noprotams, kadri tapuši Taurupē un to autors ir Aijas mīļotais vīrieties mūziķis Jānis Aišpurs.
View this post on Instagram

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

Mūziķis Jānis Aišpurs nesen dalījās ar kādu senāku fotogrāfiju, kuru komentējusi arī viņa mīļotā dziedātāja Aija Andrejeva. Aija esot teikusi: "No kura laika esi izkāpis? Izskaties pēc Lapčenoka jaunībā! 70tie!?".

Jau vēstīts, ka 18.jūlijā, par godu Ikšķiles 835.dzimšanas dienai, uz Meinarda salas norisinājās divi ekskluzīvi koncerti, kuros muzicēja komponists Uldis Marhilevičs, dziedātāji Aija Andrejeva un Ivo Fomins, kā arī pavadošā grupa. Koncerts uz salas plānots arī nākamvasar, lai tā kļūtu par labu tradīciju.

Aija Andrejeva ir latviešu dziedātāja un muzikālā teātra aktrise. Dziedātāja kļuva plašāk pazīstama pēc uzvaras "Fabrikas muzikālajā teātrī". Jānis Aišpurs ir mūziķis un grupas “The Sound Poets” līderis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas