Friskes tēvs izsakās par Zavorotņuku

tautaruna.lv 25.jūlijs 2020, 14:23
 
ITAR-TASS/SCANPIX/LETA
Mūžībā aizgājušās krievu dziedātājas Žannas Friskes tēvs izteicis cerības par aktrises Anastasijas Zavorotņukas izveseļošanos, vēsta medijs "Sobesednik.ru."

Pagājušajā gadā tapa zināms, ka seriāla "Manā mīļā aukle" zvaigzne Anastasija Zavorotņuka nogādāta slimnīcā. Pēc tam tika vēstīts, ka aktrises diagnosticēts vēzis. Pēc ilgas ārstēšanās aktrise kopā ar vīru atgriezusies mājās, kur viņas veselību joprojām uzrauga speciālisti.

Ziņām par dāmas veselības stāvokli seko arī Žannas Friskes tēvs, kura meitai pirms vairāk nekā pieciem gadiem ārsti noteica tādu pašu diagnozi, raksta medijs.

"Grūti pateikt, vai ir labi, vai slikti, ja cilvēks tiek izlaists no slimnīcas," norāda Friskes tēvs Vladimirs. Arī viņa meitai reiz ļauts atgriezties mājās, taču pēc vairākiem mēnešies stāvoklis krasi pasliktinājies. Tiesa, Vladimiram esot zināms, ka Anastasijas ārstēšanas procesā tiekot izmantoti medikamenti, kas savulaik ieteikti arī viņa meitai, norāda medijs.

"Es ceru, ka Nastjai izdosies izveseļoties, jo tagad ir progresīvākas metodes. Dievs dod."

Viņš arī norādījis, ka Anastasijas ģimene līdz šim nav lūgusi padomu.

Jau vēstīts, ka pirmo reizi par smago 49 gadus vecās aktrises veselības stāvokli tika runāts jau pagājušajā gadā, kad anonīms avots medijiem atklāja, ka viņa sirgst ar onkoloģisku saslimšanu, un pēc operācijas Vācijā turpina ārstēšanos klīnikā Krievijā.

Lai gan Anastasijas ģimene nenoliedz, ka sieviete ir slima, sīkāki komentāri par viņas veselības stāvokli netiek sniegti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas