Kāpēc prinču ģimenes nebija Beatrises kāzās?

tautaruna.lv 25.jūlijs 2020, 11:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Neviens no tā dēvētā "fantastiskā četrinieka" neapmeklēja princeses Beatrises un viņas itāļu mīļotā kāzas. Kā izrādās, tam ir bijis pamatots iemesls, vēsta "otkrito.lv".

Princese Beatrise pagājušajā nedēļā svinēja kāzas ar itāļu miljardieri Eduardo Mapelli Moci. Taču kāzu viesu starpā nemanīja nevienu no slavenākajiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem - prinčus Viljamu un Hariju, kā arī viņu sievas Ketrīnu un Meganu.

Izrādās, ka tam iemesls ir neparastie apstākļi, kuros svinētas kāzas, kas pieļāvuši svinības pavisam šaurā ģimenes lokā, tāpēc viesu saraksts esot bijis gaužām īss. Kā norāda medijs, šajā sarakstā nebija vietas brālēniem un māsīcām, kur nu vēl viņu laulātajiem draugiem un bērniem.

Avots "Town & Country" atklājis, ka kāzās piedalījušies "līdz 20 cilvēkiem", kas kāzām karaliskajā ģimenē ir ļoti niecīgs skaitlis.

Jāatzīmē, ka Megana un Harijs šobrīd dzīvo Losandželosā un diez vai lidotu uz Lielbritāniju Beatrises kāzu dēļ, norāda medijs.

Jau vēstīts, ka kāzu ceremonija sākotnēji tikai ieplānota jau 29.maijā, tomēr koronavīrusa Covid-19 to nācās pārcelt. Beatrises un Eduardo ģimenes bijušas pazīstamas jau krietnu laiku, bet romantiskas jūtas abu starpā uzplaukušas vien 2018.gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas