Lelde Dreimane atklāj, kāpēc īpaši sargā jaunās attiecības

tautaruna.lv 25.jūlijs 2020, 17:44
 
Kaspars Krafts/F64
Viena no daiļākajām latviešu aktrisēm Lelde Dreimane ”Youtube” kanālam ”Generation famous” atklāja, kāpēc sargāja attiecības no publiskās acs.

Lelde intervijā atklājusi, ka jaunās attiecības īpaši centusies pasargāt no ažiotāžas, bet tas to tikai pastiprinājis.

"Es cilvēkiem rādu no savas privātās dzīves tik, cik es gribu. Man patīk tomēr ieturēt to privātumu," neslēpj Lelde. Viņa uzsver, ka viņas profesija jau paģēr atklātību, jo uz skatuves "dvēsele ir vaļā" un cilvēki redz visu. Tāpēc dzīvē aktrise cenšas nospraust privātuma robežas.

Jau kādu laiku aktrise Lelde Dreimane ir jaunās attiecībās. Šo faktu gan viņa iepriekš jau ir apstiprinājusi, taču mīļotā vārdu nosaukt izvairījusies. Kā izrādās, Leldes jaunais draugs ir hokejists Ēriks Ozollapa.

Pēc Ērika sociālajos tīklos publicētajām bildēm secinātsa, ka Ēriks martā atradies Taizemes pilsētā Huahinā, no kurienes Lelde kādu laiku nevarēja tikt mājās pandēmijas dēļ.

Kā liecina informācija "Dailes teātra" mājaslapā, tad Lelde ir dzimusi 1989.gada 2.decembrī Rīgā. Mācījusies Natālijas Draudziņas ģimnāzijā un Rīgas Valsts 3.ģimnāzijā. 2015.gadā absolvējusi Latvijas Kultūras akadēmijas Dramatiskā teātra aktieru kursu pie kursa vadītājas Annas Eižvertiņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas