Koha parāda, kādus vārdus viņai dzimšanas dienā veltījis mīļotais

tautaruna.lv 19.maijs 2020, 15:40
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
Latviešu svarcēlāja Rebeka Koha sociālajā tīklā instagram pārpublicējusi sava mīļotā Moaza Mohameda Ibrahima viņai dzimšanas dienā veltītos vārdus.
"Daudz laimes manai otrajai pusītei," sociālā tīkla instagram ierakstā norāda sportists no Kataras. "Nevaru būt pateicīgāks par to, ka man esi. Mīlu tevi," īsumā noprotams no Moaza veltītā ieraksta Rebekai. Arī sportiste nav kautrējusies norādīt, ka līgavainis viņai ir viss- dvēseles radinieks, labākais draugs un mīlestība.

Ekrānšāviņš no instagram

Jau vēstīts, ka pāris pirms vairāk nekā nedēļas paziņoja par saderināšanos. Par abu attiecībām plašākai publikai tika pavēstīts pirms vairākiem mēnešiem. Savā «Instagram» kontā spēcīgais un eksotiskais jauneklis ir norādījis, ka viņa sirdi ir iekarojusi Rebeka Koha. Savukārt Rebeka savā «Instagram» kontā atklāj, ka vislabākās ir tās dienas, kas ir pavadītas kopā ar Moazu. Rebeka ļoti drosmīgi savā «Instagram» profilā atspoguļo savas jūtas un dvēseles stāvokli, kā arī pukojas uz vīrusa dēļ slēgtajām valstu robežām, bet komentēt savas attiecības sarunā ar »Vakara Ziņām« viņa tomēr pagaidām atturējās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas