Aprit divi gadi kopš Harija un Meganas kāzām

Rita Lazda 19.maijs 2020, 11:55
 
PA/SCANPIX/LETA
Otrdien, 19.maijā, aprit divi gadi kopš aktrises Meganas Mārklas un Lielbritānijas prinča Harija karaliskajām kāzām.

Savās kāzās Megana bija tērpusies modes nama "Givency" radītā kleitā. Kleita bija veidota zieda formā. Aptuveni piecus metrus garais plīvurs bijis darināts no smalka zīda un tilla. Uz tās izšūti ziedi. Maijā notikušās kāzu ceremonijas laikā Meganai galvā uzlikta arī karalienes Mērijas dimanta diadēma, kas darināta 1932.gadā.

Interesanti, ka par britu prinča Harija un ASV aktrises Meganas Mārklas kāzām 19. un 20.maijā publicēti vairāk nekā seši miljoni tvītu, kas ir trīs reizes vairāk nekā viņa vecākā brāļa kāzu laikā, pavēstīja sociālo mediju monitoringa uzņēmums "Visibrain". Savukārt abu laulību ceremoniju TV ekrānos ASV noskatījušies 29 miljoni cilvēku.

Pēc kāzām Saseksas hercogu pāris pievērsās karalisko pienākumu pildīšanai, kā arī 2019.gada maija sākumā pasaulē sagaidīja savu pirmdzimto dēlu Ārčiju.

Neilgi pēc tam tika uzņemta dokumentālā filma, kurā Megana un Harijs pirmo reizi atklāti norādījuši par spiedienu un sajūtām, kādas tos pēdējo mēnešu laikā saņēmuši.

2020.gada janvārī Saseksas hercogi šokēja pasauli ar paziņojumu par atkāpšanos no karalisko pienākumu pildīšanas, kas oficiāli izbeigti šī gada martā. Pēc tam ģimene kādu laiku uzturējās Kanādā, taču tagad mitinās Losandželosā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas