Mežā Ziepniekkalnā atrod pamatīgu atkritumu kalnu; kaunina vaininiekus

tautaruna.lv 19.maijs 2020, 23:41
 
facebook.com/ Jānis Ķ.
Kāds sociālā tīkla facebook lietotājs publicējis ierakstu, kurā vēsta, ka Ziepniekkalna mežā Rīgā atradis lielu daudzumu atkritumu, turklāt pēc tajos redzamajiem nosaukumiem izteikti minējumi, kas varētu būt vainīgie.
"Mazais rīta sveiciens no slavenās Ziepniekkalna meža izgāztuves. Diezgan labi šorīt varēju iedziļināties jūsu grāmatvedībā. Kopā ar dēlu varējām apgūt Vides SOS aplikāciju. Laikam paldies," sociālajā tīklā facebook raksta Jānis, kurš arī publicējis konkrētā uzņēmuma nosaukumu.

Tiesa, kā vēlāk noskaidrots, tad uzņēmuma vārds, kurš atrasts izmestajās lietās patiesībā nenozīmē, ka vaininieki ir tieši viņi. "Firmai tiešām kreisie izvedēji trāpījušies - to pašu čupu izmetuši turpat netālu pirms mēneša, tur arī iesaistīta policija utt. Esot savākuši, bet malači gudri - izbēruši mazliet tālāk," skaidro Jānis.

Viņš arī piebilst, ka uzņēmums, kura vārds atrodams starp izmestajiem priekšmetiem solījis, ka savāks atkritumus.

Jau vēstīts, ka iedzīvotāju ērtībai Latvijā pieejama arī mobilā aplikācija "Vides SOS", ar kuras palīdzību var paziņot Valsts vides dienestam par pārkāpumiem pret vidi. Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas