Pāragri mūžībā devies LTV žurnalists Kaspars Lācis

Viktorija Gabrjuna 17.marts 2020, 8:55
 
facebook.com
Pirmdien mūžībā devies 1978.gadā dzimušais žurnālists Kaspars Lācis, kas strādāja Latvijas Televīzija (LTV) kā sporta žurnālists.

Sēru vēsti sociālajā tīklā Facebook paziņojusi LTV.

"Ar skumjām ziņojam, ka pirmdiena atnesusi sēru vēsti. Pāragri mūžībā devies Kaspars Lācis (1978-2020) - viens no raidījuma “Rīta Panorāma” sporta vīriem.

No ārpuses - korekts un šķietami nepieejams, tomēr iekšpusē - dzīvespriecīgs sporta fanāts. Kaspars nebija jāmudina uz dauzonībām, viņš pats tās bija gatavs radīt - tā vienkārši, lai pasmaidītu arī citi. Savukārt darbā - darbā viņš labi darīja savu lietu.
Vienalga, vai tie būtu televīzijas grafiķa pienākumi Kaspara LTV karjeras sākumā pirms aptuveni septiņiem gadiem, vai sporta ziņu moderatora darbs Rīta Panorāmā - viņš to darīja apzinīgi un no sirds. Neskatoties uz interesi par sportu kopumā, Kaspara sirdī īpaša vieta bija hokejam. Un pāri visam Kaspars bija mīlošs tēvs, kurš vienmēr atrada laiku savai meitiņai. Kaspar, mums Tevis pietrūks! Izsakām visdziļāko līdzjūtību Kaspara ģimenei, draugiem un kolēģiem!" teikts ierakstā.

Lācis bija LTV raidījuma “Rīta panorāma” sporta ziņu apskatnieks un LTV7 raidījuma “Hokeja laukums” vadītājs.

Informācija par nāves iemesliem netiek atklāta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas