FOTO: Sejas aizsargmasku cenas Latvijas veikalos patiesi pārsteidz

Viktorija Gabrjuna 17.marts 2020, 14:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Kāds Latvijas iedzīvotājs sociālajā tīklā Facebook dalījies ar foto no kāda veikala - cena par sejas aizsargmaskām viņu pārsteigusi.
Publicētajā fotogrāfijā redzams, ka aizsargamasku cena (iepakojumā 50 gabali) ir 50 eiro.

"Informācija Patērētāju tiesību aizsardzības centram. Skaidrs piemērs, kā uzņēmējs cenšas iedzīvoties uz Covid-19 reiķina. Uzņēmējs ir Cenuklubs. Sejas maskas iepakojums pa 50,00 EUR, lai gan citos apstākļos izmaksas iepakojumam ir ap 1 EUR vērtību vai nedaudz vairāk," raksta iedzīvotājs.

Tikmēr komentāros cilvēkiem ir dažādi viedokļi.

Kāds raksta, ka, iespējams, uzņēmējs nemaz nav vainīgs.

"Neviens nav iedomājies, ka arī iepirkuma cena šim izstrādājumam ir kāpusi?
Ne vienmēr uzņēmējs ir vainīgs. Šī, starp citu, ir ļoti laba cena pie šī brīža vairuma (masku konteinera) cenas," teikts kādā komentārā.

Daudzi cilvēki pauž viedokli, ka bizness paliek bizness jebkuros apstākļos.

"Normāla tirgus politika, preci pērk, cena kāpj, preci pērk kā traki, cena skrien augšā skriešus... Nekas nosodāms tur nav, tāpat kā pilnīgi ar visu citu produkciju. To pat pamatskolas ekonomikas stundās mācīja," teikts vēl kādā komentārā.

Tikmēr vēl kāds piebilst, ka ir neizpratnē par lielo pieprasījumu pēc sejas aizsargmaskām, jo līdz šim nav redzēts neviens cilvēks maskā.

Jāatgādina, ka jau iepriekš tika vēstīts, ka kāda Latvijas iedzīvotāja, brīdī, kad aptiekās nav varējusi iegādāties sejas aizsargmaskas, meklējusi alternatīvas internetā. Cena par aizsargmaskām internetveikalā viņu pārsteigusi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas