Arī Idrisam Elbam konstatēts koronavīruss; aktierim nav bijuši nekādi simptomi

Baiba Puriņa 17.marts 2020, 19:00
 
Reuters / Scanpix /LETA
Britu aktieris Idris Elba, kuru Latvijas skatītāji pazīst pēc tādām filmām kā "Ātrs un bez žēlastības", "Tors" un "Kalns starp mums", pirmdien paziņoja, ka viņam ir konstatēts koronavīruss.

47 gadus vecais aktieris pavēstīja, ka viņa koronavīrusa tests izrādījies pozitīvs pēc tam, kad viņš ir bijis kontaktā ar Covid-19 slimnieku.

Elba paskaidrojis, ka pirms testa rezultāta viņam neesot bijuši nekādi šim vīrusam raksturīgie simptomi. "Tagad ir laiks nopietni padomāt par sociālo distancēšanos un roku mazgāšanu. Ir cilvēki, kuriem nav simptomu un, kuri pārnēsā šo vīrusu," pauda Elba.

Jau vēstīts, ka arī aktrise un ukraiņu izcelsmes modele Olga Kurilenko, kas pasaulei pazīstama kā Džeimsa Bonda meitene filmā "Mierinājuma kvants", soctīklos pavēstīja, ka ir inficējusies ar koronavīrusu. Pēc aktrises teiktā, viņa jau nedēļu sēž mājās karantīnā pēc tam, kad uzzināja, ka koronavīrusa tests ir pozitīvs.

Kā zināms, Holivudas aktieris Toms Henkss paziņoja, ka viņam un sievai Ritai Vilsonei jaunā koronavīrusa testi ir pozitīvi. Henkss ir pirmā Holivudas zvaigzne, kas publiski paziņojusi par inficēšanos ar jauno koronavīrusu, kas izplatās pasaulē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas