Iedzīvotāja pārsteigta par sejas aizsargmasku cenu

Viktorija Gabrjuna 15.marts 2020, 13:42
 
Donat Sorokin/TASS/SCANPIX/LETA
Kāda Latvijas iedzīvotāja, brīdī, kad aptiekās nav varējusi iegādāties sejas aizsargmaskas, meklējusi alternatīvas internetā. Cena par aizsargmaskām viņu pārsteigusi. Situāciju viņa aprakstījusi "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu").

“Aptiekās nevar iegādāties vienreizlietojamās sejas maskas šim vīrusa laikam. “Aptiekā jautājot, cik maksā iepakojums ar maskām, tika minēts, ka iepakojums ar 50 maskām maksā 4 eiro.

Vakar, ieejot internetveikalā 220.lv, ieraugu ko šādu - 10 sejas maskas, maksā 20 eiro. Vai tā ir godprātīga tirdzniecība, ņemot vērā, ka nekur citur Latvijā tās nevar iegādāties?” vaicā iedzīvotāja.

Ekrānšāviņš

Tikmēr komentāros cilvēkiem ir dažādi viedokļi.

Kāds komentāros slavē veikala rīcību.

"Pareizi dara, tas vēl pa lētucīti. Ja ir stulbeņi, kas gatavi izķert trīcošām rokām, lai tak tirgo, malači," teikts kādā komentārā.

Vēl kāds raksta, ka tādas parastās sejas maskas nemaz nepasargā pret vīrusiem. Savukārt daļa komentētāju tam nepiekrīt.

"Nu ja saslimsim, lai aizsargātu citus, būtu nepieciešams lietot, gripas un citu lipīgu saaukstēšanās slimību pārnēsātājiem arī, starp citu. Tikai jāatceras, ka jāmaina ik pēc 2h vai biežāk, un ja jānoņem, lai padzertos, paēstu utml, arī uzreiz jāliek jauna," teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka jautājums par sejas maskām kļuva aktuāls pēc tam, kad Eiropā sāka izplatīties koronavīruss.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:17

Jaunākās diskusijas