Darbinieks atklāj neglaimojošu informāciju par darbu populārā Rīgas kafejnīcā

Viktorija Gabrjuna 15.marts 2020, 12:44
 
F64
Restorānu tīkla "Vairāk Saules" darbinieks atklājis neglaimojošu informāciju par savu darba vietu.
Portālā "sudzibas.lv" darbinieks raksta, ka jau ilgāku laiku strādā "Vairāk Saules" un viņam ir nācies novērot, kā uzņēmums apkrāpj savus darbiniekus, klientus un valsti.

"Gribeju uzrakstīt, jo ir apnicis, ka uzņēmums apkrāpj savus darbiniekus, klientus un valsti. Čakarē darbiniekus vietējos, ārzemniekus, velkot stundas nost, algas neatbilst nostrādātajam. Apkrāpj klientus uz porcijām, sastāvu, regulāri tiek izmantoti nekvalitatīvi vai veci produkti, krāpjas ar nodokļiem, vadītāji katru mēnesi vēl joprojām pa kluso saviem šefpavāriem vai zāles pārzinēm nogādā daudz skaidras naudas, ko savukārt tālāk pa kluso izdala darbiniekiem. Līgumā viss smuki, kontā minimālā, es vispār nesaprotu, kā tā var izmahinēt caur bankām," raksta darbinieks.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž dažādus viedokļus. Kād raksta, ka minētais restorānu tīkls nebūt nav vienīgā vieta Latvijā, kur ir šāda situācija, kad netiek maksāti nodokļi un saņemtas algas aploksnēs.

Vēl kāds komentētājs pauž viedokli, ka atbalsta nodokļu nemaksāšanu.

"Esmu tikai un vienīgi par nodokļu nemaksāšanu, jo piemērs ir jārāda nevis iedzīvotājiem ar nodokļu maksāšanu, bet valsts pārvaldē esošajām amatpersonām ar lietderīgu viņas izmantošanu. Kamēr pēdējais nebūs noslīpēts perfekti, tikmēr no nodokļu maksāšanas ir jaizvairās cik tik var, tādejādi strādājot savas un savas ģimenes interesēs.
Es kategoriski neesmu ieinteresēts maksāt nodokļus, lai pēc tam lasītu, ka Viņķele vai cita aizbraukusi uz Ameriku par nodokļu maksātāju naudu un ēdusi melnos ikrus, izglābta kārtējā žīdu banka, uzcelts mega tilts, kura pašizmaksa ir millions, bet nodokļu maksātāji nu saprotiet taču, ka esiet tikai slaucamas govis, tāpēc viņš maksās millardu," teikts komentārā.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par darba apstākļiem dažādos uzņēmumos Latvijā. Piemēram, pirms kāda laika kāds bijušais darbinieks aicināja cilvēkus neiet strādāt veikalu tīkla "Drogas" veikalos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:19

Jaunākās diskusijas