FOTO: Māra Upmane-Holšteine sveic vīru dzimšanas dienā un publicē senu foto

Baiba Puriņa 3.marts 2020, 16:40
 
Vladislavs Proškins/F64
Grupas "Astro'n'out" soliste Māra Upmane-Holšteine sociālajā vietnē Instagram sveikusi savu vīru dzimšanas dienā, publicējot senu kadru, kurā abi mūziķi redzami kopā.

Mūziķis Jānis Holšteins - Upmanis, kurš labāk pazīstams ar skatuves vārdu Goran Gora, 2. martā atzīmēja savu 36. dzimšanas dienu. Ar sirsnīgu sveicienu dalījusies mūziķa sieva.

"Vakar nofočējāmies! Daudz laimes @goran.gora ! Pīrsings aizaudzis, citādi stilīgs joprojām. Kaut arī pēc Eiropas standartiem tieši šodien no jaunieša statusa oficiāli izaudzis! Šodien sākas pieaugušā dzīve?" attēlu komentē Māra.

Viņa arī savus sekotājus aicina komentāros ierakstīt sava vīra radītās dziesmas, kuras, viņuprāt, būtu jānoklausās. Šim aicinājumam daudzi arī atsaukušies un vairāk nekā 40 komentāros nosauc mūziķa iecienītākos darbus.

View this post on Instagram

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

Jāatzīmē, ka mūziķis Goran Gora, īstajā vārdā Jānis Holšteins-Upmanis, ir latviešu dziesminieks no Baldones. Ar pseidonīmu Goran Gora mūzikā darbojas kopš 2000. gada, pazīstams kļuvis 2005. gadā ar singlu "Slow Down".

Precējies ar grupas "Astro'n'out" solisti Māru Upmani-Holšteinu un abu ģimenē aug trīs bērni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas