Ģedertei izdevies izpārdot gandrīz visas mantas; labdarībai savākti vairāk nekā 1000 eiro

Viktorija Gabrjuna 3.marts 2020, 17:20
 
Alise Šulca/F64
Pirmdien vēstījām, ka uzņēmēja Marika Ģederte sociālajos tīklos pavēstījusi, ka izpārdod pērles no savas garderobes, lai vāktu līdzekļus "Palīdzēsim.lv" organizētajai atbalsta prgrammai īpašo bērniņu vecākiem "Dodot neizdegt". Šodien Marika raksta, ka viņai izdevies pārdot lielāko daļu no pārdošanā izliktajām mantām.

Ģederte neslēpj, ka labdarībai būs iespējams ziedot gandrīz 1500 eiro.

"Esmu ļoti, ļoti pacilāta un priecīga! Un iemesli ir vairāki. Pirmkārt, tāpēc, ka esmu savu skapi pamatīgi patīrījusi un, to visu pārdodot par simboliskām naudiņām, kopā ir izdevies savākt Palidzesim.lv labdarības projektam 1480 EUR no manām mantām vien. Tas nav mega daudz, bet sākumam būs pat ļoti labi. Es teiktu, ka man par 80% ir izdevies pārdot no izliktā "virtuālajā garāžā", un neizpārdoto atlikumu atdošu Palīdzēsim.lv uz Andelei Mandelei, raksta Ģederte.

Viņa pateica visiem par atbalstu un iesaisti.


"Mīļie draugi, tas, ko es redzu, ir draugi, un paziņas, kuri atbalsta mani uz katru Andeles Mandeles aktivitāti, jums īpašs un liels paldies! Es to atceros. Paldies arī tiem, kuriem, lai gan iespējas nav, to dara, jo ir vēlme atbalstīt un palīdzēt citiem! Es ļoti labi redzu, kuri ceļas un krīt par labdarību, pat pārskaitot vairāk kā vajag. Un tā ir milzu uzticība no Jūsu puses! Es pateicos jums katram! Lai tā pasaule kļūst labāka! Ceru, ka projekta vecākiem ar īpašajiem bērniem spēsim sasildīt sildis! Un atceraties, jo vairāk dodiet prom, jo vairāk nāk atpakaļ!" rakstīja Ģederte.

View this post on Instagram

A post shared by Marika Gederte (@marikagederte) on

Labdarības organizācija “Palīdzēsim.lv” jau desmit gadus palīdz vairāk nekā 500 bērniem un jauniešiem no audžuģimenēm, daudzbērnu un sociālā riska ģimenēm, bērnunamiem, kā arī ģimenēm, kurās aug īpašie bērni, atgūt motivāciju un ticību saviem spēkiem veidot dzīvi labāku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas