Linda Mūrniece emocionālā ierakstā atklāj kā vēl dēvējama

tautaruna.lv 3.marts 2020, 19:48
 
Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajā vietnē Facebook dalījusies ar emocionālu ierakstu,kurā atklāj savas dienas gaitas un sajūtas, kā arī otru vārdu.
Ierakstā Mūrniece atklāj kā pavadījusi 2. martu un to, ka viņas dēvējama arī par Luīzi un tāpēc saņēmusi apsveikumus šajā datumā: "Jā, un tie, kas zināja, ka esmu Luīze, to atcerējās. Man pašai par pārsteigumu."

Emocionālajā ierakstā Mūrniece pauž: "Mēs katru dienu varam pavērst tieši tajā virzienā, kādā vēlamies. Šorīt šeit pat atradu divus pilnīgi pretējus ierakstus. Vienu - viss būs slikti, saturamies, otru - aizgaiņājam visu slikto un esam priecīgi."

Viņa turpina: "Patiesībā rīta cēlienu biju sadrūmusi. No domas, ka viss būs slikti, ka visādi slikti nieki sakrājušies un traucē būt priecīgai.

Tad dalījos ar ierakstu, kurā aizgaiņājam slikto, uzsmaidīju sev spogulī un devos iekarot pirmdienu. Sākumā šķita, ka tā būs "jāiekaro", bet patiesībā tā mani apbūra tā, ka tikai vakara ziņa par vīrusu mazliet ieviesa trauksmi."

"Tātad - pirms darba tenisā izskraidījos kārtīgi un pēc ilgiem laikiem vinnēju savu partneri. Pēc tenisa - pa ceļam uz darbu - piezvanīja draudzenīte pateikt, ka gaida bērniņu, prieka asaru ļaujot nobirdināt. Darbā kāds atstājis man lielu zefīru paciņu pateicībā par ziedojumu labdarībai. Veikalā uz tāfeles uzraksts - "smaidi un viss būs labi".

Draudzenes, zinot, ka pēdējās dienas es saskumusi, viena pēc otras zvanīja prasīt, kā uzmundrināt. Galu galā arī darbā ieilgusī nesaprašanās atrisinājās, kad darba devējs piezvanīja stundiņu ar mani par to parunāt. Tukšajām biroja telpām atradās īrnieks un parastajā pirmdienas nebiznesa dienā klienti tomēr izvēlējās papusdienot mūsu bāriņā.

Dienas ir tādas, kā mēs tās veidojam. Pamostamies, uzsmaidām spogulim un diena pieskaņojas mums. Neaizmirstam smaidīt! Pat ja caur asarām. Tas nobur visu apkārt," raksta Mūrniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas