Virsnīte: Sēžu tumšā automašīnā pie mājas gandrīz stundu

tautaruna.lv 3.marts 2020, 19:16
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Kristīne Virsnīte, kura nesen ar ģimeni atgriezusies no divu mēnešu ceļojuma par Āfriku, savā Instagram profilā dalījusies ar emocionālu ierakstu.
"Ir gandrīz desmit vakarā, piektdiena, sēžu tumšā automašīnā pie mājas gandrīz stundu pēc garas darba dienas, kas ir bijusi īstu emociju pilna, gulēts nav gandrīz nedēļu, ir stress un darāmā pāri malām, gribas, lai viss notiek ātrāk un labāk, zinu, ka izgulēšos tik pēc nedēļas, tomēr saprotu, ka apgūt, ko jaunu, prasa laiku, ieguldīšanos un ļoti daudz kļūdu. Un tā es sēžu tumšā automašīnā, taču kaut kā tomēr iekšēji priecīga, jo tās ir manas kļūdas, mana mācīšanās, mana pieredze," ierakstā savas emocijas pauž Kristīne.

Viņa atklāj, ka joprojām ilgojas pēc Āfrikas. "Es sēžu tumšā automašīnā, zinu, ka jāiet mājās, taču no noguruma šķirstu ceļojuma bildes, gribu sauli, savus @skecherslatvija kas palika Marokā un tad atkal sauli un izgulēties, kamēr rakstu ir jau desmit vakarā, taču es sēžu tumšā mašīnā un tomēr priecīga, jo bija skaista darba diena, kļūdas ir manas un es mācos," raksta Virsnīte.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Pēc ceļojuma Kristīne neslēpa, ka tas mainījis daudzus viņas uzskatus. "Paklusēt Instagramā - tā ir bijusi mana sajūta visu pēdējo mēnesi kopš atgriešanās mājās no Āfrikas piedzīvojuma. Kaut kā tas mūsu ceļojums bija tik intensīvs, ka pazuda virziena rādītājs, esot Rīgā. Ar šo mūsu ģimenes ceļojumu pārsprāga mans drošais burbulis - par mums runāja un rakstīja dažādas lietas - gan tādas, kas ceļ arī mūs, gan tādas, kas ļauj izjust gandarījumu tikai tam, kurš uzraksta," iepriekš soctīklos pauda Virsnīte.

Jau vēstīts, ka Kristīne Virsnīte kopā ar ģimeni uz diviem mēnešiem pameta Latviju, lai dotos ekspedīcijā Rīga - Dakāra - Rīga. Janvāra nogalē Kristīnes Virsnītes ģimene atgriezās Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:58

Jaunākās diskusijas