VIDEO: Rēzeknieti sadusmo piedzīvotais Rīgas hostelī

Viktorija Gabrjuna 3.marts 2020, 18:17
 
Ekrānšāviņš no video
Rēzeknes iedzīvotājs Andris ar ģimeni apmeties vienā no galvaspilsētas hosteļiem “Hostel Riga”. Fotogrāfijas bijušas pievilcīgas, cena īpaši vilinoša, tāpēc izvēle par labu kritusi konkrētajam piedāvājumam. Tomēr pēc pavadītas nakts apartamentos nolēmis neklusēt un ziņot par patieso stāvokli naktsmītnē, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

"Tur ir neciešami dzīves apstākļi - nav tualetes papīra, neizsniedz čeku. Visas durvis ir uzlauztas, dušas kabīnes krīt uz galvas. Tas atrodas pašā centrā! Staigā tarakāni. Vispār šausmas! Ļoti kauns no ārzemniekiem. Tur ir arī franču studenti. Ļoti nesmuki!" pauž Andris.

Populārā viesnīcu rezervēšanas sistēmā tieši Andra pieminētais hostelis ir pirmais, kuru piedāvā, meklējot naktsmājas Rīgā. Cenas ir īpaši vilinošas - gultas vieta kopmītņu tipa telpā maksā vien piecus eiro. Atsevišķa istaba ar divvietīgu gultu maksā ap 20 eiro. Arī fotogrāfiju ir gana daudz, un apartamenti izskatās ļoti labā stāvoklī. Tomēr Andris norāda, ka fotogrāfijas neatbilst patiesībai un dzīves apstākļi telpās ir kritiskā stāvoklī.

Internetā “Hostel Riga” novērtēts ar 7,8 ballēm. Ir arī gana daudz atsauksmju. Jāpiebilst, ka ļoti liela daļa no tām ir pozitīvas. Negatīvās atsauksmes saistītas ar tīrības neievērošanu un apkārtējo trokšņošanu.

Arī Patērētāju tiesību aizsardzības centrs sniedzis divas konsultācijas, kas saistītas ar piedzīvoto hostelī. Viena no tām saistīta ar netīrību, otra - salūzušu tehniku. Pārstāve Santa Zarāne norāda, ka hostelim jāievieto fotogrāfijas, kas atbilst realitātei. Ja klients saskāries ar kādām problēmām, par to ir iespēja ziņot centram.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:24

Jaunākās diskusijas