Brīdina visus, kas Rīgā vēlas doties uz dziedātāja Stinga koncertu

Viktorija Gabrjuna 13.februāris 2020, 11:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Biļetes uz britu dziedātāja Stinga koncertu pārdod uzņēmums, kura darbība pārtraukta pagājušajā gadā. Tā ir oficiālā datu bāzes Lursoft informācija. Turklāt valstij nodokļos uzņēmums parādā gandrīz 38 000 eiro, ziņo LTV7.
Cilvēki, kas nopirkuši biļetes uz Stinga koncertu, uztraucas - vai tiešām 2.oktobrī plānotā uzstāšanās notiks vai būs līdzīgi kā gadījumā ar dziedātāja Enrikes Iglesiasa koncertu, kad tas tika atcelts.

Kā būs ar Stingu? Datu bāzē tiešām norādīts, ka organizatora uzņēmuma "BDG Concerts" darbība ir pārtraukta. Un ir parādi.

Lursoft saka, ka tāds statuss saistīts ar nesenām izmaiņām likumdošanā.

"Visticamāk, tāda situācija ir tāpēc, ka firma nav reģistrēta uz patieso labuma guvēju vārdiem. Tagad valstī ir tāda kārtība - visi, kam patiesie labuma guvēji nav reģistrēti, ir uz darbības pārtraukšanas robežas. Viņiem bija jāsakārto dokumenti mēneša laikā," skaidro Lursoft pārstāve Daiga Kiopa.

Arī pats uzņēmums "BDG Concerts" nenoliedz, ka problēmas ar dokumentāciju ir. Savukārt nodokļu parāds esot apmaksāts.

Uzņēmumā "Biļešu serviss" skaidro, lai pasargātu biļešu pircējus, nauda par biļetēm gan uz Stinga koncertu, gan citiem pasākumiem organizatoram pagaidām netiks pārskaitīta līdz brīdim, kamēr nebūs sakārtota visa dokumentācija.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas