Megana Mārkla pieprasa, lai Harijs notievē

Rita Lazda 13.februāris 2020, 13:12
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Vairākas nedēļas pēc tam, ka princis Harijs kopā ar sievu Meganu un dēlu Ārčiju pārcēlies uz kanādu, britu tabloīdiem izdevies noskaidrot kādu, iespējams, ģimenes "iekšējo lietu". Ne reizi vien mediji rakstījuši, cik prasīga ir Megana un šķiet, ka nu šī prasības tiešā veidā ietekmē pat vīra izskatu.
Kā raksta tabloīds "Express", tad pagaidām anonīmi avoti apliecinājuši, ka Saseksas hercogiene Megana Mārkla pieprasījusi, lai vīrs notievē. Tā kā viņa pati šobrīd aktīvi strādā pie izcilas fiziskās formas atgūšanas, tad arī, iespējams, viņa vēlais, lai vīrs izskatās tikpat nevainojami kā viņa.

Tiesa, zinātāji teic, ka tas darīts, jo pāris plānojot tikties ar Meganas draugiem no Holivudas. Turklāt izrādās, ka sieva nav kautrējusies vīram ieteikt doties uz sporta zāli, kā arī ievērot īpašu diētu.

Jau vēstīts, ka janvāra sākumā pāris paziņoja, ka mazinās savu lomu britu karaliskajā ģimenē. Turpmāk viņi vairs oficiāli nepārstāvēs karalieni Elizabeti II. Tāpat pārim tiks liegta daļa no finansējuma, ko tas iepriekš saņēmis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas