Rozīte atzīst, kādas ikdienas ainas nepublicē soctīklos

Lelde Veinberga 13.februāris 2020, 19:25
 
Emīls Desjatņikovs/F64 Photo Agency
Pozitīvā TV personība Anna Rozīte, kura vietnē Instagram sev pulcējusi vairāk nekā 32 tūkstošus sekotāju, pieskārusies aktuālai tēmai – visu, ko liekam un redzam sociālajos tīklos nav precīzs kāda cilvēka dzīves atspoguļojums, lai cik perfekti tas izskatītos internetā.

"Nesen atkal aizdomājos par “veco - labo” tēmu par Instagramā radīto tēlu! Man šad un tad uzraksta par to, ka iedvesmoju ar to, ka visu varu apvienot: Ģimeni, mācības, darbus, sportu, hobijus un vienmēr vēl esmu priecīga un smaidīga!

Bet Jūs taču saprotat, ka tas, kas ir redzams Instagramā nav 100% mana dzīve. Tā ir tikai daļa!

Jā, man tiešām ir daudz darāmā, daudz plānu un ideju, skrējiens ir mežonīgs, bet es noteikti nepaspēju visu tādā kvalitātē kā man gribētos! Un kopumā es tiešām esmu optimiste, man patīk mana dzīve, pasaule, kurā dzīvojam, esmu ļoti pateicīga par visu, kas man ir dots, tāpēc lielu dzīves daļu tiešām no sirds smaidu!

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

BET Instagramā neparādās tie mirkļi, kad es esmu nezvērā pārgurusi (kas gadās bieži), kad dusmojos (pārsvarā jau uz pašiem tuvākajiem un tas noteikti nav patīkams skats un es strādāju ar savu dusmu menidžmentu, bet bieži šajā totāli izgāžos), te nerādu arī kāda man bieži vien mājās ir nekārtība un ka es pārsvarā visu laiku gatavoju tikai kādus 5 ēdienus uz riņķi, jo nesanāk laika iedziļināties kādā jaunā receptē!

Un tas viss neparādās šeit, ne jau tāpēc, ka vēlos radīt “ideālas dzīves” efektu, bet gan tāpēc, ka gribas dalīties ar labo un pozitīvo! Un tajos pārguruma, dusmu, bardaka brīžos jau nemaz par Instagramu neiedomājos, ja godīgi! Laikam bija sakrājies un vajadzēja padalīties," atzīst TV dīva.

Anna labrāt izmanto sociālos tīklus, lai komunicētu un motivētu arī savus sekotājus. Pirms kāda laika Anna Rozīte dalījās ar motivējošiem padomiem.

Anna Rozīte ir TV raidījumu un pasākumu vadītāja. 2018. gada vasarā viņa apprecējās, sakot jāvārdu sabiedrisko attiecību speciālistam Gintam Federam.

Jau vēstīts, ka Rozīte ikdienā priekšroku dod veģetāram un pārdomātam uzturam un ar saviem iepirkšanās paradumiem kaut nedaudz cenšas dzīvot "zaļāk".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas