"Viss ir tikai mūsu prātos!"; elegantā Maija Silova atklāj, vai svin Valentīna dienu

Lelde Veinberga 13.februāris 2020, 16:21
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modes eksperte un televīzijas raidījumu vadītāja Maija Silova saviem sekotājiem vietnē Instagram atklājusi, ka labprāt svin Valentīna dienu un pat tajos gadījumos, kad viņa bijusi viena.

"Man patīk svinēt! Neatkarīgi kādus svētkus, jo man liekas, ka tie mūs visus nedaudz vieno un padara par mazliet labākiem un smaidīgākiem cilvēkiem.

Valentīndienu esmu svinējusi vienmēr, neatkarīgi vai man tajā brīdī ir bijis �‍� ‼ Un ticiet ir gan labi zem pleda skatīties romantiskas filmas vienai (kuras ikdienā nav mans iecienītais žanrs), gan pavadīt aizraujošus vai harmoniskus svētkus ar savu cilvēku.

Viss ir tikai mūsu prātos! Vai plānojat svinēt šo Valentīndienu? Ko darīsiet? Vai apdāvināt mīļotos? Praktiskas dāvanas vai romantiskas?" saviem sekotājiem jautā TV dīva.

Maija arī dalījusies ar foto no atpūtas Jūrmalā.

View this post on Instagram

A post shared by Maija Silova (@silovamaija) on

Maija Silova pazīstama kļuva kā televīzijas seja dažādos modes raidījumos. Sociālajos tīklos viņa arī pulcē krietnu skaitu sekotāju, ar kuriem dalās modes padomos un knifos.

Svētā Valentīna diena jeb Visu mīlētāju diena, sarunvalodā bieži Valentīna diena, ir mīlestības svētki, kas katru gadu daudzās valstīs tiek svinēti 14. februārī. Šajā dienā mīļotie cilvēki ar apsveikumiem un dāvanām pastiprināti pauž savu mīlestību vienam pret otru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas