Skat, kā taksometra vadītājs pārsteidzis latviešu aktieri

Rita Lazda 7.februāris 2020, 12:30
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Ne reizi vien interneta dzīlēs gadījies lasīt sūdzības par taksometra vadītājiem. Tomēr šoreiz stāsts ir pretējs. Proti, kāds taksometra vadītājs Rīgā pārsteidzis pasažierus ar savu rīcību.
Pirms pāris nedēļām aktieris Madars Zvagulis sociālajā vietnē “Twitter” dalījās ar ierakstu, kurā viņš vēsta, ka piedzīvojis labāko braucienu ar taksometru no Vecrīgas uz mājām. Iemesls - taksometra šoferis, kurš pasažieriem piedāvā pats uzdziedāt.

Kā noskaidrojis raidījums "Bez Tabu", tad dziedošo taksometra šoferi sauc Artūrs Abramenko, kurš pats saka, ka ir kaislīgs autovadītājs. Taksometru vada jau gadu, dziedāt pasažieriem gan sācis pavisam nesen un sauc sevi par profesionāli neprofesionālu dziedātāju, kurš dziedājis allaž.

Dziedošā taksista repertuārā gan ir tikai romantiskas un sirdi plosošas dziesmas, kam iemesls ir paša salauztā sirds. Lai arī pagājuši četri gadi, kopš viņu pametusi mīļotā, Artūra sirds nav sadzijusi un viņš to dziedē, dziedot skumjas dziesmas.

Protams, ir bijuši pasažieri, kuri lūguši dziesmu pārtraukt un ieslēgt radio, bet, kā apgalvo pats dziedošais taksists, viņu ir mazākumā, vēsta raidījums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas