Pircēja dusmīga par diskrimināciju Latvijā populārā veikalā

tautaruna.lv 7.februāris 2020, 15:24
 
pixabay.com
Kāda pircēja raksta, ka veikālā "Pepco" piedzīvojusi pārdevēju un konsultantu rasu diskrimināciju, kā arī briesmīgu un pazemojošu attieksmi pret viņu kā pircēju.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka veikalā izdzirdējusi pārdevēju sarunu par viņu un bija sašutumā. "Ar ģimeni nolēmām iet uz Pepco nopirkt čības un vēl kaut ko mājai. Mēs ienācām Pepco un sākām skatīt mājas dekorācijas un pēc tam aizgājām pie čību nodaļas. Kamēr mēs izvēlējāmies čības, divas konsultantes stāvēja mums pretī un vēroja, ko mēs darām. Es dzirdēju, ka viņas teica: vajag izsaukt apsargu, jo šī sieviete ar tiem bērniem ir ļoti aizdomīga. Paskatieties, kā viņas visu apskata, nozags kaut ko. Kaut mēs neko nenozagām, pat prātā nebija ienācis kaut ko zagt," raksta pircēja.

Viņa lūdz veikala vadību pārrunāt ar saviem darbiniekiem jautājumu par pircēju diskrimināciju un uzsver - necietīs, ja vēl kādu reizi dzirdēs ko tamlīdzīgu. Šis nav pirmais gadījums, kad veikala apmeklētāji ir neizpratnē par lielveikala darbinieku rīcību. Ne reizi vien esam ziņojuši par gadījumiem, kad, piemēram, veikalnieki ar pircējiem runā krievu valodā, vai nelaipni izturas pret pircējiem. Vairāk par to lasi tautaruna.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:21

Jaunākās diskusijas