VIDEO: Pārdaugavā māte atstāj mazuli vienu aukstā mašīnā

Viktorija Gabrjuna 7.februāris 2020, 10:48
 
Dāvis Ūlands/F64
Nesen darbadienas pēcpusdienā viena no Pārdaugavā patrulējošajām policijas ekipāžām saņēmusi steidzamu izsaukumu uz kāda lielveikala stāvvietu. Garāmgājēji veikala apsargiem bija ziņojuši par automašīnu, kurā labu brīdi bez uzraudzības atstāts zīdainis, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Ņemot vērā faktu, ka gaisa temperatūra bija ap nulli, policisti nolēmuši uz notikuma vietu izsaukt mediķus un ugunsdzēsējus glābējus.

Pēc dažām minūtēm notikuma vietā ieradās gan mediķi, gan ugunsdzēsēji glābēji. Tikmēr policists un apsardzes darbiniece devās atpakaļ uz veikalu, lai caurskatītu videonovērošanas kameras ierakstus, kā arī turpinātu skaļruņos aicināt automašīnas īpašnieku atgriezties pie automašīnas.

Kad Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki jau bija sagatavojuši instrumentus, lai piespiedu kārtā iekļūtu braucamrīkā, pie tā tomēr piesteidzās kāda acīmredzami izbrīnīta sieviete.

Šoreiz stāsts beidzies veiksmīgi - pēc pārbaudes mediķi atzinuši, ka mazulim nekas nekait, un visu tālāko darbu ar šo ģimeni pārņēmusi Valsts policija.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas