Lelde Ceriņa pastāsta, kā pagājis pirmais mēnesis pēc meitas piedzimšanas

tautaruna.lv 7.februāris 2020, 11:41
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Aizvadītā gada nogalē pasaulē nāca TV raidījumu un pasākumu vadītāju Leldes un Aivja Ceriņu meita Adele. Laimīgā māmiņa saviem sociālā tīkla instagram sekotājiem pastāstījis, kā pagājis pirmais mēnesis pēc meitiņas nākšanas pasaulē.
"Pirmā mēneša rezumē? Kāds man rakstīja - “baudiet to mēdusmēnesi!” un tā arī ir! Varbūt velti neradītas ekspektācijas par to, ka jaunais dienas ritms būs viegls, varbūt tas, ka ilgi mazo gaidījām .. varbūt vēl kas cits, bet šobrīd šķiet, ka viņas dēļ, itin nekas nav par grūtu! Protams, kā paredzama jaunā māmiņa, esmu paspējusi izguglēt internetu, par visu, kas man šķiet aizdomīgs. Un par savām bažām, konsultējusies ar dažādiem speciālistiem, kuri man ir apgalvojuši to, ko patiesībā jau zinu, proti, viss ir kārtībā! Tikai man tam nez kāpēc, bijis nepieciešams papildus apstiprinājums. Bet citādāk - ak dies, cik daudz mīlestību un gaismu, mājās ienes tāds ķipariņš," apraksta Lelde.
View this post on Instagram

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Jau vēstīts, ka Lelde un Aivis Ceriņi gredzenus mija 2018.gada maijā Dobeles Ceriņu dārzā. Meitiņa Adele piedzima 2019.gada 29.decembrī Siguldas slimnīcā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas