Mīklainā meitenes nolaupīšana Viļņā: zināms, kas patiesībā notika

Baiba Puriņa 7.februāris 2020, 9:20
 
Ekrānuzņēmums no Facebook/Lietuvas valsts policija
Janvāra vidū Lietuvas iedzīvotājus satrauca ziņa par iespējamu mazas meitenes nolaupīšanu. Policija informē, ka zēni, kuri uzdevās par notikuma aculieciniekiem, patiesībā, visticamāk, visu ir izdomājuši.
Kā vēsta "Delfi.lt", izvērtējot izmeklēšanas faktus, konstatēts, ka 11 un 12 gadu vecajiem zēniem nebija nekāda pamatojuma apgalvot, ka 15. janvāra vakarā Viļņā, netālu no TV torņa, notikusi mazas meitenes nolaupīšana. Zēni maldinājuši vīrieti, kurš ziņoja par iespējamu noziedzīgu nodarījumu.

Jau vēstīts, ka janvārī Lietuvas policija meklēja mīklaini pazudušu 11-12 gadu vecu meiteni. 15. janvāra vakarā ap pulksten 19.15 Viļņas policijā vērsies vīrietis, kurš informējis, ka pie viņa pienākuši divi apmēram 11 gadu veci puikas, kuri teikuši - viņi redzējuši, kā kāds nepazīstams vīrietis mašīnā ievilcis 11-12 gadu vecu meiteni un aizbraucis. Meitene esot pretojusies, taču ielikta auto bagāžas nodalījumā.

Lietuvas valsts policija sociālajā vietnē Facebook norādīja, ka intensīvā meklēšana visas nakts garumā nav devusi taustāmus rezultātus, kā arī līdz šim policijā nav vērsušies vecāki par pazudušu bērnu. Policija norāda, ka izmeklēšanas laikā ir parādītas daudzas versijas, kuras visas tiek rūpīgi pārbaudītas.

Policija 16. kanvārī publicēja fotorobotu, lūdzot sabiedrību palīdzēt atpazīt tajā redzamo personu. Kā vietnē Facebook norādīja Lietuvas policija, foto redzamais vīrietis nav aizdomās turamais, taču varasiestādes uzskata, ka viņa rīcībā varētu būt nozīmīga informācija tālākai lietas izmeklēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas