Intaram Busulim ir problēmas ar redzi

Viktorija Gabrjuna 4.februāris 2020, 14:30
 
F64
Dziedātājs Intars Busulis atklājis, ka viņam ir problēmas ar redzi un nācies iegādāties savas pirmās brilles, vēstīts Ineses Mizovskas, Anastasijas Kuzminovas, Evijas Kalnbērzas, Gitas Vīksnes materiālā "Nedēļas karstais saraksts" izdevumā "Privātā Dzīve".

"Beidzamajā laikā kaut ko vairs nevarēju saskatīt, kaut kas miglojas un man pat sāka sāpēt galva. Skatoties uz kaut ko tuvumā, samiedzu acis. Tas kļuva traucējuši," saka Busulis un neslēpj, ka, sievas mudināts, devās pārbaudīt redzi.

Izrādījās, ka Intaram ir problēmas ar redzi. Tā viņš tika pie savām pirmajām brillēm, kuras pārsvarā izmanto lasot vai braucot ar mašīnu.

View this post on Instagram

A post shared by Intars Busulis (@intarsbusulis) on

Jāatgādina, ka Busulis ir latviešu mūziķis, dziedātājs un trombonists. Šobrīd grupas Intars Busulis & Abonementa orķestris solists.

Plašāku atpazīstamību guvis muzicējot grupā "Caffe", kā arī bijis daudzu konkursu laureāts (tostarp 2005. gada "Jaunā viļņa"uzvarētājs, 2009. gada Eirodziesmas uzvarētājs un starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks), kā arī piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā "Golos" ("Balss"), kas veidots pēc "The Voice" ("Balss") koncepta. Bijis raidījumu vadītājs "Radio SWH".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:19

Jaunākās diskusijas