Jānis Šipkēvics dēla gada jubilejā dalās ar sirsnīgu ģimenes foto

Baiba Puriņa 4.februāris 2020, 19:48
 
Vladislavs Proškins/F64
Mūziķis Jānis Šipkēvics sociālajos tīklos dalījies ar sirsnīgu ģimenes attēlu un sveic savu dēlu gada dzimšanas dienā.

Attēlā Jānis redzams kopā ar sievu Zani Šipkēvicu un dēlu Kristapu.

"Tieši pirms 365 dienām mūsu dzīvē ieripoja tāds mazs aplītis, kurš bija tik maigs un trausls... Bet, izrādās, tik jaudīgs, ka šī gada laikā, šķiet, ir izmainījis visu. Radījis citu laika izjūtu, piepildījis mājas ar zvaniņam līdzīgu čaboņu, piešķīris tik daudz jēgas katram mirklim (jo sevišķi vecāku miega izjūtā). Un, lai arī, protams, tas prasījis pulka spēku, negulētu nakšu, iemācījis daudz jauna (manā gadījumā, galvenokārt, pacietību), tas atklājis, kā 24 stundas izdzīvot piepildītāk, paspēt vairāk. Un īstāk. Daudz laimes, Kristap Šipkēvic + miljons bučas Tavai mīļajai mammiņai! Tāpat sirsnīgs sveiciens visiem tiem, kas tieši tagad piedzīvo šo bēbīšskolu,"komentārā raksta Jānis.

Mūziķa sekotāji neslēpj sajūsmu par ierakstu. Mūziķis Jānis Holšteins-Upmanis jeb Goran Gora komentē kadru: "Miljons laimīšu Kristapam. Un pacietīgu saticību + nopelnītu laimes kņudoņu vecākiem."

View this post on Instagram

A post shared by Jānis Šipkēvics (@shipseanet) on

Jānis Šipkēvics ir latviešu mūziķis, grupu Cosmos un "Instrumenti" līderis. Izmantojis pseidonīmu Shipsi, bet vēlāk Shipsea. 2018. gadā apprecējies ar Zani Šipkēvicu. Pirms tam bijis laulībā ar Leldi Ozoliņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas