Šlesers grandiozi nosvinējis 50 gadu jubileju

Viktorija Gabrjuna 4.februāris 2020, 11:49
 
F64
Uzņēmēja un bijušā politiķa Aināra Šlesera 50.gadu jubilejas svinībās pulcējās ap 300 smalku un sabiedrībā zināmu viesu, vēstīts Edgara Orlova "Ar vērienu nosvin 50.jubileju" izdevumā "Privātā Dzīve".

Šlesers svinībām bija noīrējis Hanzas peronu.

Svinībās tika ielūgti ne tikai Latvijas biznesmeņi un bijušie politiķi, bet arī turīgi ļaudis, piemēram, no Krievijas un Norvēģijas. Tāpēc arī uzrunu Ainārs teica četrās valodās - latviešu, krievu, angļu un norvēģu.

Viesu vidū bija Ivars Godmanis, Andris Šķēle, Aigars Kalvītis, Indulis Emsis, bijušais Valsts prezidents Andris Bērziņš, Gatis Truksnis, Oļegs Burovs, Andris Ameriks, Andris Bērziņš un Andris Ārgailis.

Interesanti, ka gaviļnieks viesiem lūdza nenest viņam dāvanas un ziedus, bet veikt ziedojumu Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas fonda akcijai "Eņģeļi pār Latviju" ar norādi "Aināram 50".

Pamatēdiens svinībās tika pasniegts piecās kārtās, bet pirms tam varēja mieloties ar dažādām uzkodām, savukārt pusnaktī zālē tika ievesta milzīga torte.

Pasākumā ar dziesmām priecējuši dažādi latviešu mākslinieki, piemēram, Inatrs Busulis, Laima Vaikule, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks un citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas