FOTO: Atpazīsti? Kā slaveni latviešu aktieri izskatījās skolas gados

tautaruna.lv 21.februāris 2019, 19:30
 
Publicitātes foto
Jau otro nedēļu kinoteātros Rīgā un visā Latvijā tiek izrādīta Andreja Ēķa jaunā komēdija "Klases salidojums". Atceroties savu skolas laiku un piedzīvojumus, filmas aktieri Ainārs Ančevskis, Imants Strads, Juris Kaukulis, Elīna Vāne, Klinta Leja, Inga Alsiņa-Lasmane, Maija Arvena-Ozoliņa un Ilze Lieckalniņa dalās ar savām jaunības dienu fotogrāfijām.
Filmas "Klases salidojums" stāsts ir par trīs vīru draudzību, kas dibināta skolas solā un ir izturējusi teju pusgadsimta laika pārbaudi. Filmā patiesi un ar kārtīgu humora devu tiek atspoguļota spilgtā četrdesmit gadnieku krīze un visas personiskās atklāsmes, par kurām grūti runāt pat draugu lokā. Vienu no filmas galvenajiem varoņiem atveido Ainārs Ančevskis, kura tēls ir no dzīves nogurusi ģimenes galva, kurš nespēj pārdzīvot to, ka viņa dzīve ir kļuvusi par rutīnu. Grupas "Dzelzs Vilks" mūziķis Juris Kaukulis ir mūžīgi jaunais rokeris, kuram pielūdzējas ir visās aizkulisēs, tomēr pats viņš nespēj izveidot pilnvērtīgas attiecības. Savukārt trešo draugu, kuru atveido Imants Strads, nesen pametusi sieva, tādējādi iedragājot viņa vīrieša pašpārliecinātību.
"Klases salidojumā" piedalās arī tādi iemīļoti aktieri, kā Ieva Puķe, Mārtiņš Egliens, Mārtiņš Meiers un daudzi citi. Filmas producents ir Kristians Alhimionoks un producējošā kompānija ir "Platforma Filma". Filmu Latvijas kinoteātros izplata "Labs Kino".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas