Bijušais darbinieks atklāj aizkulises Latvijā iecienītā kafejnīcā

tautaruna.lv 21.februāris 2019, 11:51
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Bijušais ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald's" darbinieks pastāstījis, ar ko darbiniekiem jāsaskaras, strādājot minētajā ēstuvē.
Portālā "sudzibas.lv" vīrietis raksta, ka ātrās ēdināšanas ēstuvē nostrādājis divus gadus.

"Gaļa, kurai ir jābūt izmestai ārā pēc 15 - 20 minūtēm, netiek ārā mesta, bet gan stāv pat trīs reizes ilgāk, nerunājot jau par fileju vai zivi, vai pat tiem pašiem kartupeļiem, kam jāstāv ne vairāk 5 minūtes. Tie stāv dažreiz pat stundu! Interesanti ir tas, ka starp restorāniem ir tāda kā sacīkste par augstākajiem rādītājiem un restorānos, kuros nevar tikt līdzās citiem, asistenti paši nopērk ēdienu, un pēc tam viņi atstāj "atsauksmes" it kā par izcilu apkalpošanu, par to viņiem pienākas prēmijas, bet darbiniekiem nekas," raksta bijušais darbinieks.

Viņš piebilst, ka, lai gan strādājis vienā konkrētā restorānā, pieļauj, ka tā notiek visos "McDonald's" restorānos.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par darba apstākļiem dažādos uzņēmumos Latvijā. Piemēram, pirms kāda laika bijušais darbinieks aicināja cilvēkus neiet strādāt veikalu tīkla "Drogas" veikalos.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas