Kailfoto skandāls: Kā Kivičs publiski apvaino sievu

tautaruna.lv 21.februāris 2019, 10:44
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Trešdien vairākiem Latvijas medijiem tika izsūtīs foto, kurā redzama mūziķa Andra Kiviča mīlas aina ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi. Neilgi pēc tam pats mūziķis sociālajā tīklā facebook publicēja ierakstu, kurā apgalvo, ka foto nozagusi viņa sieva Madara. Lai gan sieviete norāda, ka pie notikušā nav vainojama, arī šodien mūziķis turpina apgalvot pretējo.
"Madara var muldēt ko grib, bet manas bildes no telefona galerijas var izzagt tikai kāds, kurš zina manu e-pasta paroli. Un pasaulē ir tikai viens tāds cilvēks.Un viņu sauc Madara Kiviča.Diemžēl," sociālajā tīklā facebook raksta A.Kivičs.

Jau vēstīts, ka trešdien mūziķis uzsvēra, ka agri no bijušās sievas watssapā saņēmu ziņu ar bildi, kurā ar Lieni redzami kaili. "Bilde atradās mana telefona galerijā, tātad tā ir izzagta no mana telefona. Bijušajai sievai bija zināmas visas manas google, gmail, facebook un visas citas iespējamās paroles, jo viņa pati izveidoja visus manus kontus, kuri tagad ir pazuduši. Instagram konts, dziesma no feisbuka, dziesma no youtube, tāpēc es domāju, ka tas, iespējams, ir viņas pirksts. Dodos uz policiju rakstīt iesniegumu."

Savukārt pati Madara nav kautrējusies māksliniekam arī publiski atbildēt, norādot, ka viņa pie notikušā nav vainojama un nevēlas, lai tiek iesaistīta bijušā mīļotā peripetijās. "Es nezinu ne Tava instagram, ne youtube, ne citu kontu paroles. Pārvaldīju Tavas lapas iekš facebook, kad bijām vienota ģimene, nevis tagad. Ja būtu ko gribējusi izdarīt, tad pie pirmās ālēšanās viss būtu slēgts. Liec man, lūdzu, mieru. Labāk izrādi savu intelektu tikpat spoži, kā vakarnakt un citos 'live'. Un mani kā mammu neaiztiec - es publiski plika nevāļājos, ar to nelielos, Tavas drēbes mugurā citiem nevelku, citus publiski neapceļu un par m**kām, kret**iem un deb***ķiem nesaukāju, publiski sievietēm nesitu un bērnus neapkaunoju!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas