Priekulē iedzīvotājs sastrādājis tik lielu cūcību, ka vietējie ceļ trauksmi

tautaruna.lv 21.februāris 2019, 12:15
 
Ekrānšāviņš no video
Priekulē kāds vietējais iedzīvotājs pastrādājis lielu cūcību – kādā pamestā īpašumā izveidota nelegāla vecu pārtikas produktu un to iepakojumu izgāztuve, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Bēdīga paskata ēkā Priekulē, aiz Raiņa ielas 25. nama, konstatēta cūcība, kas pārsteidz un liek ieplest acis: ik uz soļa veci pārtikas produkti, to iepakojumi. Lielākā ēkas telpa aizkrauta tiktāl, ka pat zemi neredz.

Noskaidrots, ka cūcības autors ir Jānis Palēvics, kas jau iepriekš ir zināms par dzīvnieku labturības pārkāpumiem kādā viņa īpašumā, Pārtikas un veterinārais dienests sodījis dzīvnieku īpašnieku par pārkāpumiem.

Jau atkal ierodoties pie Palēvica dzīvesvietas Priekulē, vīrietis garās sarunās neielaižas, vien norāda, ka savulaik sadarbojies ar uzņēmumu ”RIMI”, no kā pieņēmis vecu pārtiku lielā daudzumā.

Pēc autājumiem, kāpēc vecā pārtika un iepakojumi lielā daudzumā veido pamatīgu izgāztuvi, Palēvics ”pasūta” žurnālistus, ņem rokā katla vākam līdzīgu priekšmetu, ko lamuvārdu pavadībā met raidījuma komandas virzienā un trāpa operatoram. Uzreiz pēc tam viņš ņem rokā ķieģeli, kas gan netraumē žurnālistus.

Jāpiebilst, ka tiek piesaistīti Valsts policijas darbinieki, kuri ierodoties norāda Jānim Palēvicam, ka viņš rīkojas pretlikumīgi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas