Skandāls! Divas pazīstamas latviešu dāmas sastrīdas tievēšanas preparātu dēļ

tautaruna.lv 14.februāris 2019, 13:11
 
F64
Pēc TV demonstrēta sižeta ar uztura bagātinātājiem, maltīšu aizvietotājiem un tievēšanas līdzekļiem pamatīgi saplūkušās fitnesa entuziaste Juta Valdmane un sabiedrības dāma Katrīne Sauliete, raksta "skaties.lv".

Kā vēstījis raidījums “Bez Tabu”, nesen zibenīgā ātrumā vietnē “Instagram” - galvenokārt jaunu meiteņu vidū - izplatījies tēmturis #NLroyalteam. Tas saistīts ar dažādu produktu notievēšanai, skaistumkopšanai, mājas sadzīvei realizēšanu. Vislielāko popularitāti iemantojuši dažādi pulverīši, ko kompānijas mentore Latvijā Katrīne Sauliete bez mitas reklamē rītos un vakaros.

Produkcijas reklamēšanai kāda no izplatītājām bez atļaujas izmantojusi fitnesa entuziastes Jutas Valdmanes foto. Tas Jutu saniknojis ne pa jokam, un viņa beidzot atklājusi, ko domā par šiem pulverīšu neprātu.

instagram

“Par “NL” es varu pateikt, ka tas nav to vērts. Es nevienam noteikti neiesaku iztērēt savu naudu. Tā ir ļoti liela nauda, es reāli toreiz iztērēju 300, 400 varbūt 500 eiro - par visu šo diētu.

Protams, tas strādā. Bet tikpat labi strādās arī vienkārši salāti ar vistu, jebkas, kas ir normāls un veselīgs ēdiens. Un jūs samaksāties stipri mazāk. Un jums svars neatgriezīsies atpakaļ kā atgriezās man. Tāpēc arī pārtraucu visu šo murgu. Es noteikti neiesaku, jo nauda nav to produktu vērta,” paudusi Juta.

Tāpat fitnesa zvaigzne aicināja mentori doties strādāt “normālu darbu”.

Sauliete paudusi, ka Valdmanei rūgtums ir tādēļ, ka pašai nav izdevies šajā jomā gūt peļņu.

Tāpat viņa sportisti salīdzinājusi ar “uzpūstu lelli”: “Es, ja godīgi, nesaprotu, kā sieviete ar neīstiem un matiem un krūtīm var runāt par to, ka jābeidz lietot kaut kādu pulverus un vienkārši jāēd normāli, jāiet uz zāli un nevajagot meklēt it kā brīnumlīdzekļus. Viņai to pašu varētu pateikt.”

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas