Skandalozā šovu zvaigzne: Uzskatu sevi par sasodīti skaistu sievieti

tautaruna.lv 14.februāris 2019, 15:43
 
Facebook
Šovu zvaigzne Aija Dembovska portālam skaties.lv atzinusi, ka šo Valentīna dienu svinēs viena. Aija dalījusies ar atziņām, kā viņai klājas, dzīvojot bez otras pusītes.

”Esmu joprojām viena. Bet nesūdzos - dzīvoju sev, nododos darbam un aktīvi rosos ”Facebook” grupās - tas aizņem visu brīvo laiku,” sarunā ar portālu atklāj Aija.

”Lauku sētas” un "Precētie pret brīvajiem" zvaigzne nonākusi pie vērtīgas atziņas, ka pirmkārt jau jāmīl pašai sevi. ”Agrāk es biju sieviete pilna kompleksiem, nemīlēju sevi, domāju, ka esmu pilnīgi neglīta. Tagad uzskatu sevi par sasodīti skaistu sievieti. Jā, mans augums nav ideāls, jā, ir redzama ”apelsīna ” maliņa, bet tas nav nekas nosodāms! Atradīsies cilvēki, kuri ari jūs mīlēs tādus, kādi esat! Mīliet sevi!” iedvesmo Aija. Tāpat Aija uzskata, ka attiecībām nevajag būt uzbāzīgam. Laiks rādīšot, vai cilvēkam esi vai neesi vajadzīgs.

Jau iepriekš ziņojām, ka Aija Dembovska uzmanības centrā nokļuva pēc tam, kad pērnā gada vasaras sākumā pēc laimes meklējumiem svešās zemēs, Aija atgriezusās Latvijā. Tiesa, ne viss izvērties kā cerēts un jau pēc neilga laika tapa zināms, ka kāds neģēlis meiteni smagi piekāvis.

Avots: skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas