19 gadus veca latviete Īrijā salauž mazuļa roku

tautaruna.lv 14.februāris 2019, 16:11
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Pixabay
Ennis iecirkņa tiesa Īrijā 19 gadus vecu auklīti no Latvijas atzinusi par vainīgu visās izvirzītajās apsūdzībās – tīša vardarbība pret bērnu, nevērīga izturēšanās, slikta apiešanās un bērna pamešana novārtā un pakļaušana darbībām, kas var radīt nevajadzīgas ciešanas vai kaitējumu bērna veselībai, ziņo atsaucoties uz breakingnews.ie ziņo Baltic-Ireland.ie.

Jauniete jau pagājušā gada jūlijā Ennis rajona tiesā tika apsūdzēta saistībā ar uzbrukumu gadu vecajai māsas meitai un, iespējams, mazuļa rokas salaušanu. Incidents notika Ennis pilsētā pagājušā gada 21.maijā.

Gadu vecā mazulīte aizvadītā gada 24.maijā tika nogādāta slimnīcā ar labā augšdelma spirālveida lūzumu. Tā kā bērns tajā laikā pats vēl nestaigāja, ārsti uzskatīja, ka traumas izcelsme ir neizskaidrojama un paziņoja par incidentu bērnu aizsardzības dienestam TUSLA.

Iepriekš tiesa noskaidroja, ka apsūdzētā ir cietušā bērna tante no mātes puses un incidenta laikā strādāja kā algota aukle pie savas māsas un viņas partnera, pieskatot viņu trīs bērnus.

Aizvakar Ennis iecirkņa tiesas sēdē apsūdzētās advokāte pieprasīja probācijas ziņojumu attiecībā uz apsūdzēto, kā arī tulka piedalīšanos tiesas sēdē.
Tiesa noteica, ka lietas izskatīšana notiks 25. martā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:18

Jaunākās diskusijas