Kivičs un Skulme pārdod T-kreklus ar saviem skandalozajiem izteikumiem

tautaruna.lv 14.februāris 2019, 11:20
 
Facebook/ekrānšāviņš
Dziedātājs Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme turpina pārsteigt - šoreiz abi mākslinieki iemēģinājuši roku modes biznesā, piedāvājot T-kreklus.

Ar paziņojumu, ka jebkuram ir iespēja iegādāties T-kreklus, Kivičs nāca klajā sociālajos tīklos trešdienas vakarā.

Krekli ir melnā krāsā. Tos rotā dažādi uzraksti. Uz sievietēm (Lienei) domātā krekliņa rakstīts, ka "izmēram nav nozīmes, svarīgi ir pirmie 20cm".

Savukārt Kivičs iepozē krekliņā ar uzrakstu "it kā tu mauka kaut ko zinātu". Jāatgādina, ka tas ir kāds komentārs sievietei internetā, kas izteicās par Kiviča un Skulmes attiecībām.

Abus krekliņus rotā haštags #kivicsskulme.

Krekliņus var iegādāties, rakstot mūziķim privāti.

Jāpiebilst, ka komentāros cilvēki velta Kivičam un Skulmei, kā arī viņu jaunajai idejai diezgan lielu kritiku. Facebook lietotāji pauž neizpratni par pāra "lētajiem izgājieniem", uzsverot, "žēl, ka nauda jāpelna ar savu stulbumu".

"Esmu šokā, kad ko tādu piedāvā. Varbūt B/D var piedāvāt uz meitu izlaidumu . Bet žēl visvairāk bērnu, ko redz un vecāki parāda mājās," teikts kādā komentārā.

Tikmēr jāatzīmē, ka komentāros parādās arī kāds labs vārds.

"Man patīk. Kāpēc gan nenopelnīt. Tas ir tikai bizness. Un varat teikt, ko gribat. Andri, tā turēt. Un neklausies, ko visi te cepās. Tur aitu baram nesaprast," teikts komentārā.

Jāpiebilst, ka pēdējās dienas sabiedrības uzmanība atkal pievērsta Skulmes un Kiviča attiecībām. Pirms pāris dienām pāris šokēja, sarīkojot Facebook tiešraidi no vannas, kurā bija redzami gandrīz kaili.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:55

Jaunākās diskusijas