Kivičs pieņem Endziņa izaicinājumu un Lienes godu aizstāvēs boksa mačā

tautaruna.lv 14.februāris 2019, 15:28
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Mūziķis Andris Kivičs divas dienas pēc tā sauktā "viltus ziņu tēva" Nika Endziņa piedāvājuma uz boksa maču, pieņēmis izaicinājumu un draud ar Endziņu pamatīgi izrēķināties.

Facebook publicētajā video mūziķis norāda, ka pieņem Endziņa piedāvājumu, jo savā otrajā uzsaukuma video Niks aizskāris arī Kiviča mīļoto Lieni Skulmi, izsakot pārim rupjības un draudus.

"Esmu gatavs tevi iznīcināt! Paziņojums Kivičam! [...] Kivič, es tev nedraudu, tikai izaicinu uz boksa maču, kas notiks pēc boksa noteikumiem!" pirmdien rakstīja Niks Endziņš, kurš vēlējies, lai boksa mačs notiek Arēnā Rīgā. Šāds izaicinājums nāca pēc tam, kad Kivičs ar savu sirdsdāmu svētdienas vakarā publicēja video tiešraidi, kuras laikā abi vannojās. Endziņš par boksa maču Kivičam sola pat 10 000 eiro.

Pēc divām dienām, nesaņemot no mūziķa atbildi, Endziņš publicēja vēl vienu video, kurā rupji aizkāris Lieni. Šis ziņojumus Andri Kiviču sasniedzis!

Brīdinām, video skan necenzēta valoda!

Jau zināms, ka mūziķa Andra Kiviča attiecības ar mākslinieci, žurnālisti Lieni Skulmi aizvien ir apspriests temats sociālajos tīklos un medijos. Pāris šonedēļ paziņoja, ka marta sākumā uz ekrāniem iznāks abu realitātes šovs. Abi ir kopā no pērnā gada novembra sākuma.

Savukārt pērnā gada novembrī no apcietinājuma atbrīvots "viltus ziņu radītājs" Niks Endziņš, kurš trīs meņešus pavadīja cietumā par nepatiesu ziņu izgatavošanu un publicēšanu savos uzturētajos interneta portālos.

Jāatgādina, ka jūlijā Kibernoziegumu apkarošanas nodaļa sāka kriminālprocesu pēc vairāku uzņēmēju un valsts iestāžu pārstāvju iesniegumiem par to, ka interneta vidē tiek izplatītas ar drošības apdraudējumu saistītas ziņas. Izplatoties šādām ziņām, tika rupji traucēts sabiedriskais miers un vairāku uzņēmumu un valsts iestāžu, kas atbild par rīcību neatliekamos gadījumos, darbība.

Policija izmeklēšanā secināja, ka kopumā internetā atrodamas vismaz septiņas analoģiska satura interneta vietnes, - "tv-play.lv", "neticams.net", "redzams.lv", "redzams.net", "kasjauns.net", "parvisu.net" un "atklats.com". Tās uzturēja vairākas personas, lai ar viltus ziņām dalītos sociālajos tīklos, tādējādi apzināti maldinot sociālo tīklu lietotājus un pievilinot viņus apmeklēt šīs viltus ziņu lapas.

Personas bija apzināti publicējušas nepatiesu informāciju par dažāda veida traģēdijām, ceļu satiksmes negadījumiem, kataklizmām, nelaimes gadījumiem, ieskaitot lielveikala sabrukšanu, lidmašīnas katastrofu, autobusa sadursmi un citas nepatiesas ziņas ar mērķi piesaistīt pēc iespējas lielāku apmeklētāju auditoriju.

Par katru ar maldiem ievilinātu apmeklētāju personas saņēma naudu no interneta reklāmas uzņēmumiem, kuri labprāt ievietoja savu reklāmu šādos resursos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas