Neparasts atgadījums: Iereibis kungs sauc glābējus, jo naktī Ogrē apmaldījies

tautaruna.lv 14.februāris 2019, 22:10
 
F64 Photo Agency
Neparasts atgadījums šonedēļ noticis Ogrē, kur kāds iereibis kungs izsaucis policiju, jo naktī it kā apmaldījies.

10.februārī plkst.1.10 naktī pašvaldības policija saņēmusi izsaukumu uz autobusa pieturu "Jaunogres dzelzceļa stacija", portālu "ogrenet.lv" informē Ogres novada pašvaldības policijas priekšnieks Uģis Ulmanis.

Kāds vīrietis esot zvanījis Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, sakot, ka ir apmaldījies. Vīrietis arī nevarējis nosaukt savu vārdu.

Pašvaldības policija devās uz notikuma vietu, lai palīdzētu cilvēkam. Ierodoties norādītajā vietā, tika konstatēts, ka autobusa pieturā tupus uz zemes atrodas vīrietis acīmredzamā reibuma stāvoklī. Vīrietis jau bija paguvis iesnausties, un viņu nācās modināt.

Uzrunātais nevarēja uzrādīt personu apliecinošus dokumentus, tāpēc nogādāts policijas iecirknī personības noskaidrošanai un alkohola koncentrācijas izmērīšanai. Vīrietim konstatēts 2.5 promiles stiprs alkohola reibums. Sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, norāda portāls.

Policijas iecirknī izdevās ne tikai noskaidrot 1977.gadā dzimušā vīrieša personas datus, bet arī uzzināt viņa dzīvesbiedres tālruņa numuru, ko kungs spēja atcerēties. Dzīvesbiedre ieradās pēc vīra un nogādāja viņu mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas