Unikāls piedāvājums Rīgas apskatīšanai

tautaruna.lv 14.novembris 2022, 20:30
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Ir vēls rudens un tūdaļ būs klāt ziema, kad dienas īsas un laika apstākļi nelutina, tomēr brīvdienas dīvānā pavadīt īsti negribas. Kāds Ziepniekkalna iedzīvotājs nācis klajā ar līdz šim nebijušu tūrisma maršrutu – Ziepniekkalna apceļošanu ar iekļautām pusdienām un izklaides pasākumu.

Sākuma piedāvājumā paredzēts: solārijs kaut kādā dzīvoklī, pusdienas labākajā indiešu restorānā, nieciņš no vietējā antikvariāta, litrs alus alus veikalā (abos), tirdziņa apmeklējums, bet kā izklaide ir iespēja pastrīdēties ar klaidoni (30 min) un tetovējums drosmīgajiem ekskursantiem.

Komentētāji ar abām rokām atbalsta jaunā tūrisma maršruta izveidošanu, jo Ziepniekkalnā ir daudz interesantu vietu, piemēram, „Ķīnas mūris” - Latvijā garākā māja. Kāds komentētājs uzskata, ka Ziepniekkalna iepazīšana nebūs pilnvērtīga: „Obligāti iekļaut kebabnīcu un pelmeņu/khinkāļu pārdotavu. Ja ir sniegs, tad šļūciens uz plēves Bērziņos un mazdārziņu apskate starp Dzintaru un fufaikciemu.” „Autentiska publiskā pirts pretī CSDD, kur dāmas mazgājas trešdienās, kungi visās pārējās dienās, tam blakus kaljāna bārs, kur dūmi tādi, ka cirvi var pakārt un pa logu redzēt, kas notiek pirts pagalmā. Pāri ceļam skolas stadions ar ieeju uz pazemes bunkuru.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas