Smaga avārija Biķernieku ielā mainījusi kāda vīrieša dzīvi līdz nepazīšanai

tautaruna.lv 14.novembris 2022, 13:15
 
F64
1. maijā kāda vīrieša dzīve izmainījās līdz nepazīšanai. Sporta automašīnas “Mitsubishi” vadītājs smagi cieta avārijā uz šosejas un pat pēc sešām operācijām, visticamāk, neatgriezīs veselību abās kājās. Vīrietis vēlas dalīties ar secinājumiem par izmeklēšanas gaitu un policijas darbu pēdējo sešu mēnešu laikā, vēsta "Degpunktā".

Pirms vairāk nekā pusgada “Degpunktā” vēstīja par smagu avāriju Biķernieku ielas galā, uz autoceļa P2 - netālu no Rīgas apvedceļa. Frontālā sadursmē cieta seši cilvēki, tostarp bērni. Tika sadragātas divas vieglās automašīnas - tumšas krāsas “Volvo”, kam pie stūres sēdēja sieviete, un “Mitsubishi Evolution”, kuru vadīja Andris. Vīrietis atceras, ka no pretim braucošā spēkrata nebija iespējams izvairīties.

Par spīti faktam, ka “Volvo” spēkrats iebrauca pretējā joslā šoferes neuzmanības dēļ, uzsāktajā izmeklēšanā to esot bijis grūti pierādīt. Proti, policijas darbs notikuma vietā apgrūtinājis pierādījumu būvēšanas procesu un līdz ar to paildzinājis lēmuma pieņemšanu.

Nesen starp abiem automašīnas vadītājiem tika panākts miera izlīgums. Cietušais apgalvo, ka vairs nespēj tērēt laiku un spēku, lai pierādītu taisnību. Andris secina, ka atkopšanās pēc avārijas būtu sekmīgāka, ja vien nejēdzīgais izmeklēšanas process neiztērētu papildu enerģiju. Vīrietis aicina citus automašīnu vadītājus būt uzmanīgākiem, atrodoties uz ceļa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas