"Kriminālās ekselences fonda" veidotāji meklē aktierus jaunai filmai

tautaruna.lv 25.maijs 2021, 16:13
 
Kadrs no filmas "Kriminālās ekselences fonds" / Ekrānuzņēmums/"Kriminālās ekeselences fonds"
Latvijā lielu popularitāti guvušās komēdijas "Kriminālās ekselences fonds" veidotāji meklē aktierus savai jaunajai filmai, kuru sauks "Tumšzilais Evanģēlijs".

Ar aicinājumu filmas veidotāji dalījušies sociālajā vietnē Facebook.

"Menti, bandīti, 1995. gada Rīga - šis nebūs KEF2, šis būs Tumšzilais Evaņģēlijs!

Meklējam aktierus jaunajai Kriminālās ekselences fonds komandas veidotajai filmai un varbūt mums esi nepieciešams/-a tieši TU! Sūti savu pieteikumu (ar bildēm) uz proves@kefstudio.lv un, ja mums derēsi, dosim ziņu par tālāko procesu," rakstīts aicinājumā.

Tikmēr jaunajam projektam izveidota arī sava lapa šajā pašā vietnē, kurā sīkāk paskaidrotas prasības tiem, kuri vēlas pieteikties.

"Meklējam aktierus, aktrises, bērnus un pieaugušos Kriminālās ekselences fonds komandas nākamajam pilnmetrāžas kino projektam!

Menti, bandīti, 1995. gada Rīga - iespējams, mums noderēs tieši tava seja, tādēļ sūti bildes un kontaktus uz proves@kefstudio.lv Iepriekšēja aktiera pieredze NAV nepieciešama, drīzāk pat otrādi, jo viens no KEF aktieriem-neaktieriem par lomu filmā dabūja "Lielo Kristapu”! Šobrīd meklējam vīriešus un sievietes vecumā no 18 līdz 70 gadiem, kā arī zēnus un meitenes vecumā no 8-15 gadiem," norādīts ierakstā.

Tikmēr jāatgādina, ka "Kriminālās ekselences fonds" ir Oskara Rupenheita režisēta 2018. gada Latvijas kriminālkomēdija, kurā lomas atveido neprofesionāli aktieri, starp tiem arī politiķis, Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis. Līdzekļi filmas uzņemšanai tika vākti pūļa finansējuma kampaņā.

Filma guva lielu skatītāju atsaucību, jau pirmajās trīs nedēļās to noskatījās vairāk nekā 30 000 skatītāju.

Filma saņēma Lielā Kristapa balvas nominācijās "Labākais scenārists" (Oskars Rupenheits) un "Labākais aktieris otrā plāna lomā" (Andris Daugaviņš).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas