Dimzukalnā vietējie iedzīvotāji lūdz palīdzību atrast zagli

tautaruna.lv 25.maijs 2021, 19:01
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Iecavas pusē iedzīvotāji netiek galā ar problēmu, kas viņu apkaimi piemeklē pēdējos pāris gadus. Jauna sieviete nakts laikā izposta iekoptas puķu dobes un tā arī netiek pieķerta. Šoreiz, Dimzukalna iemītnieki izlēmuši vērsties policijā un zādzībām beidzot darīt galu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Katru gadu kāda nelūgta viešņa nakts aizsegā apciemo Dimzukalna daudzdzīvokļu namus. Sieviete parasti svešās mājas apstaigā maija mēnesī, kad dobēs iestādītās puķes jau nedaudz paaugušās. Viņas mērķis ir nozagt pēc iespējas vairāk augu, stāsta vietējā iedzīvotāja Inese.

Zaglei līdzi bija melns plastmasas maiss, kurā ērti salikt guvumus un pārvadāt savas automašīnas bagāžniekā.

Par spīti uzstādītajām novērošanas kamerām, neviens no vietējiem iedzīvotājiem sievieti neatpazina. Iedzīvotāji spriež, ka sieviete varētu būt vecumā līdz 30 gadiem un norāda, ka viņa pārvietojas ar pelēkas krāsas “Ford Focus” automašīnu.

Vietējā iedzīvotāja Inese vērsusies policijā ar iesniegumu un novērošanas kameru ierakstiem, lai sievieti identificētu un sauktu pie atbildības. Tikmēr ikviens, kurš atpazīst sievieti ir aicināts sazināties ar Inesi personīgi pa tālruņa numuru 29147648.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas