Skat, kādus postījumus nodarījis Sipenieces mīlulis

tautaruna.lv 25.maijs 2021, 15:11
 
Vladislavs Proškins/F64
Pasākumu, TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar sirsnīgu video, kurā redzams, kādu skādi viņas dārzam nodarījis suns.

Video redzams, kā Baiba pieķer savu mājas mīluli Uni rokam bedres dārzā.

"Kā tur bij ar to vilku, kuru baro,bet viņš vienalga uz mežu skatās?! Dresē taksīti cik grbi-kaut kur bedri Tev vienalga izraks!!! Un šitik smuku jau arī lāgā nesalamāsi... Aijaijaij manam dārzam," pie video raksta Baiba.

Video izpelnījies Baibas sekotāju uzmanību, kuri komentāros smej par suņa nedarbiem, kā arī dalās savā pieredzē.

"Ha hā! Taksīši nepadodas dresūrai!", "Tik smuki sagatavoja vietiņu, kādam stādiņam...", "Suņuks sajūt ūdensžurkas, saki paldies", "Raks un raks, tas takšiem instinktā. Un viņš tik smuks", "Unītis malacis! Tik smukas bedrītes saracis. Es savam taksim biju atvēlējusi vietu pie birzītes, kur rakt... un kad gribēja citur rakt, atlika pateikt - te neroc! Ej rakt tur! Un viņš devās uz savu rokamo vietu..." - komentāros raksta Sipenieces sekotāji.

Jau iepriekš Baiba Sipeniece-Gavare saviem sekotājiem Instagram parādījusi, kā viņai sokas audzinot jaunāko ģimenes locekli.

"Un man jau šķita, ka bērnus audzināt ir grūti... Nevienu bērnu šitā neesmu lūgusies!!!" saka Baiba, kura publicētajā video parādā, cik negribīgi suņuks vēlas doties pastaigā.

Unītis Baibas Sipenieces-Gavares ģimenei piepulcējies 2020. gada vasarā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas