Soctīklos izsmej kadru ar labklājības ministri

tautaruna.lv 25.maijs 2021, 10:30
 
Oksana Džadana/F64
Mikroblogošanas vietnē Twitter uzmanību izpelnījies kadrs, kurā labklājības ministre Ramona Petraviča redzama "stādām koku". Ar kadru dalījies politiķis Artuss Kaimiņš.

Publiskotajā foto Ramona Petraviča redzama pozējam ar lāpstu un lejkannu pie tikko iestādīta koka.

Soctīklu lietotāji izsmej neveiklo kadru, norādot gan uz ministres apģērbu un pozu, gan uz tīro lāpstu blakus.

"Fotogrāfs: “Ramon, paņem to tīro lāpstu, apstājies pie tā kociņa un ar otru roku pieskaries nedaudz lejkannai, ar domu tipa arī laisti kociņu. Un es bildēšu,” komentārā raksta Twitter lietotājs.

"Ramona: “Ok. Un, lai izskatītos max dabiski, es izlikšos, it kā es esmu tik aizņemta ar darāmo, ka nemaz neredzu, ka mani fotografē, ja?” - smej komentētāja.

"Tikai Ramona māk rakt nesasmērējot lāpstu un augstpapēdenēs. Cepums!" - norāda komentāra autore.

"Foto reportāža ir labākajās tizluma tradīcijās. Ne reizi zemē neiedurta lāpsta ar ceņņiku un beibe augstapēdenēs, kura traucē apliet dārzaugu," norāda komentāra autors.

"Tagad es saprotu, kāpēc viņa iebilst, ka visu izlej. Jā, tā arī es dārzā, kad stādu augļu kokus, ceļus cieši sakļauju, lai papēži neiegrimst un vienmēr pie rokas ir svaigi pirkta lāpsta uz kuras atbalstīties," pausts vienā no komentāriem.

Jau iepriekš vēstīts, ka Petraviča bieži piesaistījusi cilvēku uzmanību ar savu izskatu. Izdevumam "Privātā Dzīve" pēc sabiedrības sašutuma par viņas svaigo manikīru laikā, kad valstī pandēmijas dēļ bija skaistukopšanas speciālistiem liegts strādā, viņa minēja, ka, iespējams, kaut kā izceļas ar savu ārieni un tas ir kaut kas nebijis Latvijas politikā, ka sieviete var būt kopta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas