Harijs pastāsta par skandālu ar savām atkailinātajām fotogrāfijām

tautaruna.lv 25.maijs 2021, 12:09
 
AP/Scanpix/LETA
Daksa Šeparda raidījumā princis Harijs atcerējās skandālu ar nopludinātajām atkailinātajām fotogrāfijām, kurā bija iekūlies pirms kāda laika. Par to ziņo The Independent.

Podkāsta vadītājs atgādināja Harijam par skandālu, kas izcēlās 2012. gadā saistībā ar tādu fotogrāfiju publicēšanu, kurās princis vicinājās bez drēbēm. "No visas karaliskās ģimenes es jūs pazinu tikai tāpēc, ka jūs bijāt šajos pārsteidzošajos kadros no Vegasas," atzina Šepards.

Harijs atklāja, ka viņš devās uz Lasvegasu 2012. gada augustā, lai izklaidētos ar draugiem pirms dienesta Afganistānā. Viņš tika nofotografēts, spēlējot biljardu uz izģērbšanos. "Bet es vismaz nedejoju striptīzu Lasvegasā un neskraidīju pilnīgi kails," princis jokoja.

Bildes, kurās Harijs gozējās kopā ar kādu meiteni, vispirms tika publicētas portālā TMZ.com un pēc tam teju visās britu dzeltenās preses pirmajās lappusēs. To autentiskumu pat pārbaudīja karaliskā ģimene.

Pēc atgriešanās no Afganistānas princis teica, ka viņš ir pievīlis sevi, radus un daudzus citus. Pēc viņa teiktā, viņš cerēja, ka draugu kompānijā neviens neiejauksies viņa privātajā dzīvē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas