Kādi bija gaišreģes Vangas ieteikumi, lai paildzinātu dzīvi

tautaruna.lv 2.maijs 2021, 12:13
 
Reuters/Scanpix/Leta
Bulgāru gaišreģe Vanga esot dalījusies ar ieteikumiem, kā nodzīvot ilgāku mūžu. Viņa par to savulaik pastāstīju Krievijas televīzijas kanālam "Domashny", raksta "mysteries24.com".

Viens no viņas ieteikumiem ir dzert ogu un zāļu tējas pēc iespējas biežāk, jo tās ir veselības un tīrības avots. Tāpat Vanga ieteikusi nepārēsties, jo pārēšanās izraisa nopietnas kaites, no kurām cieš visi orgāni. Nedrīkst smēķēt un lietot alkoholu.

Viņa ieteikusi vasaras mēnešos staigāt ar basām kājām, jo tā iespējams stiprināt saikni ar Zemi.

Vanga uzsvēra, ka svarīgi ir iemācīties pienācīgi atpūsties. Diena esot radīta darbiem, bet nakts - miegam. Nevajadzētu iet gulēt vēlāk par pulksten 22.00 un no rītiem jāceļas ap pulksten 5.00 vai 6.00. Pirms gulētiešanas vienmēr jānomazgā kājas, ja iespējams - zem tekoša ūdens, kas nomazgās netīrumus un noņems sliktās domas, kā arī atbrīvos no negatīvās enerģijas.

Viņa ieteikusi mazgāties ar ūdeni, kas nav pārlieku karsts un izmantot mājās gatavotus produktus, lai nekairinātu ķermeni.

Nedrīkst lietot pārmērīgi zāles, jo sintētiskās procedūras aizverot durvis, pa kurām ienāk dabiskie spēki, ar ko domāti augi ar dziedinošām īpašībām.

Veselības saglabāšanai ieteicams ēst rudzu maizi. Veselības dēļ esot jāsamazina gaļas ēdienu patēriņš.

Vanga norādījusi, ka cilvēkiem jāmīl vienam otru un vislabākās zāles ir pozitīvā domāšana. Tāpat kustība un darbs palīdz organismam, kamēr bezdarbība ir "slimība, kas sabojā ķermeni un garu".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas